ÅK TILL TOMMARP FÖRST

​★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av ​19 recensioner påFac​e​boo​k

Aktuellt hos JHL​

Sommarpersonal till JHL Tommarp.

Vi söker en person till en kombinationstjänst, där säsongen börjar med att vara på vårt trälager och serva våra kunder med bland annat truck. Tjänsten går sedan över till att köra lastmaskin och ta hand om torken under spannmålssäsongen. I spannmålssäsongen förekommer övertid och skiftarbete.

Du som söker bör vara glad, pigg, stresstålig och serviceinriktad då du dagligen kommer möta både kunder och leverantörer. Krav på B och truckkort samt förarbevis på lastmaskin, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in ett personligt brev samt cv till elias.larsson@jhl.nu

Frågor trälager ring Kristoffer 0735-109830

Frågor lastmaskin/tork ring Elias 0703-243958

Sista ansökningsdagen 30/4. Urval kommer ske löpande. Sök nu, imorgon kan det vara för sent.

JHL i Tommarp byter leverantör av byggprodukter.

Från och med den förste september byter JHL leverantör av byggprodukter och blir delägare i Woody Bygghandel.

JHL blir en fri delägare inom Woody som är en frihandelskedja, i Woody får man möjligheten till lokalt självbestämmande men även tryggheten av att tillhöra en stor kedja. Woody närmar sig en årlig omsättning på sex miljarder SEK.

Eftersom JHL servar företagare såväl inom lantbruk, bygg samt kvalitetsmedvetna privatkonsumenter är det jätteviktigt för oss att kunna påverka och styra sortimentet utifrån vår lokala marknad, säger JHL:s vd Ola Cristiansson. Vi vill kunna möta alla våra kunders behov, krav och önskemål, kommenterar Ola. Att erbjuda ett attraktivt sortiment till våra kunder har byggt vår framgång ända sedan starten för 117 år sedan och det kommer förbli enkelt i en frihandelskedja som Woody.

JHL, Järrestads Härads Lantmannaförening i Tommarp mitt på Österlen. JHL har drygt 230 medlemmar, ett 30-tal anställda och en total omsättning på cirka 200 miljoner SEK, där bygg- och butiksdelen omsätter mer än hälften.​

kundlofte skugga

​Här kan ni läsa om oss

Vår nya broschyr finns nu ute. Klicka här för att läsa den!

Aktuella kampanjer

Se våra kataloger från våra partners

Företag

​Järrestads Härads Lantmannaförening

Järnvägsgatan 14, 272 93 Tommarp​

Kontakt

Telefon: 0414-285 30
E-post: ​lantmannaforeningen@jhl.nu

Öppettider

Vardagar: 7-18

Lördagar: 9-13