Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter

Nordsjö

Nordsjö-varumärket har sin bakgrund i Nordström & Sjögren AB och vi har sedan 1903 erbjudit kvalitetsfärg till svenska konsumenter och yrkesmålare. Idag är Nordsjö ett av Nordens ledande och mest innovativa varumärken. Vi har ett starkt fokus på att ständigt utveckla och tillverka produkter med minsta möjliga påverkan på miljö och människor. Nordsjö ingår i AkzoNobel-koncernen som är en av världens ledande leverantörer inom färg och med verksamhet i mer än 150 länder.

141 produkter

  Nordsjö – Med färg förankrat i vår tid

  Nordsjö har för många kommit att bli ett förstahandsval för såväl färg för inomhusvägg, tak, samt fasad med ett brett sortiment av träskydd, laseringar samt oljor. Men vad är det egentligen som gör dem populära bland både privatpersoner och proffsbyggare? Och varför ska man välja Nordsjö?

  Få andra varumärken har så pass långa anor som just Nordsjö. Deras historia sträcker sig nämligen tillbaka ända till 1903 då de var en del av framväxten av samtida Malmö. Det vore knappast en överdrift att påstå att deras produkter har prytt ett stort antal väggar under tidens lopp.

  Nordsjö har en trogen kundskara bland såväl privatpersoner som en varierad mängd företag, från yrkesmålare och hantverkare till fastighetsägare. Med alternativ för inomhusbruk, fasadmålning och trädgårdar har de ett stort utbud av färger präglade av ambitionen att vara marknadsledande inom miljömärkt färg. Det gör att du alltid hittar produkt som säkerställer ett hållbart slutresultat.

  För långsiktiga resultat i flera bemärkelser

  Med tiden har färg, olja och fasadprodukter från Nordsjö blivit en självklar del av vår gemensamma omgivning. Så vanligt förekommande är färg från Nordsjö att dess särskilda egenskaper i många fall tas för givet.

  Men vilka är skälen att faktiskt välja färg från Nordsjö?

  • Färg från Nordsjö finns tillgänglig i ett väldigt stort antal kulörer som gör det enklare att välja rätt. Då de kan brytas i flera tusen olika färgvarianter hittar du alltid exakt den kulör du behöver.
  • Nordsjös inom- och utomhusprodukter lever upp till de samtliga gällande krav och certifieringar avseende prestanda, användbarhet och miljö. De är, bland annat, godkända av Svanen, EU Ecolabel samt Astma- och Allergiförbundet.
  • Som varumärke vars närvaro sträcker sig över generationer och som en del av globala AkzoNobel driver de innovationen för att kunna tillhandahålla de produkter som ständigt ligger i framkant och som faktiskt efterfrågas.

  Att välja Nordsjö blir på så sätt ett bra val såväl här och nu som för framtiden. En chans att ta del av den sorts färg som varit ett självklart och pålitligt val för tidigare generationer, och som definitivt kommer att vara en del av framtida generationers färgvärld.