Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Fönsterpartier

Med glas från golv till tak maximeras ljusinsläppet. Moderna fönsterpartier gör det möjligt, även med nordliga temperaturvariationer, att använda det både i kommersiellt och privat bruk.

Om mycket ljusinsläpp efterfrågas är fönsterpartier ett bra alternativ. Med en modern glasteknik med bra U-värde så fungerar detta både i varma och kalla klimat. Fönsterpartier är vanliga på moderna kontorsfastigheter med glasfasader men finns även för privata ändamål och då oftast i kombination med skjutbara fönsterpartier vilket ger möjligheten att nyttja dem som dörr. En inglasad balkong är en annat vanligt användningsområde för glasfönsterpartier för privatpersoner. Fönsterpartier är vanligast i aluminiumutförande. Rådfråga din Woody-rådgivare för mer information.

Titta gärna igenom checklistan som finns i den allmänna texten om FÖNSTER. I checklistan finns tips på vad du ska ha med dig, hur du bör agera, vad du ska tänka på och hur du kan förbereda dig för att projektet ska bli lyckat. Anpassa checklistan efter ditt projekts förutsättningar, lycka till!