Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
 • Öppettider
 • Lånesläp*
 • Fri byggrådgivning
 • Noga utvalda artiklar

TAKKONSOL KTF 075 FÖR K075 SKENA
Art.nr 822284 Lev.art.nr 822284

Helaform
Tommarp Järrestad Härads Lantmannaförening ek. förening
(3 ST) - Lagervara
Ord. pris
Ditt avtalspris
Ord. pris
ST
 • Produktinformation
  Vägg Tak Svetskonsol Helaform.

  Helaform sortiment av beslag för upphängning av skjut- och vikdörrar/portar. Det finns olika produktserier. Vid val av serie bestäm vikt och yta på dörren/porten, material (trä eller metall) och öppningens mått. Välj sedan skena efter vikt och yta på dörren/porten. En generell regel är att ha dubbelt så lång skena som öppning. När skenan är vald ska övriga beslag väljas från samma serie.

  Serie 30/40 Lätta skjutdörrar: Dessa serier är tänkta för användning inomhus till lätta skjutdörrar som t.ex. garderober och skåp. 30- och 40-serierna finns i kompletta förpackningar innehållande skena, hängrullar, fästskruvar, stopp, styrtapp och monteringsanvisning (dörrar ingår inte).

  Serie 075: För skjutdörrar, vikdörrar och industridraperier med vikt upp till 75 kg. 075-serien har kullager som tål användning inomhus och utomhus. 075-serien finns också i kompletta förpackningar.

  Serie 150: Avsedd för skjutportar och skjutbara väggpartier med vikt upp till 150 kg. Serie 150 är också lämplig för industridraperier samt för olika typer av transportändamål. Hängrullarna har engångssmorda kullager.

  Serie 300: Avsedd för tyngre skjutportar och vikportar med vikt upp till 300 kg. 300-serien kan också användas för raka transportbanor. Hängrullarna har engångssmorda kullager.

  Serie 500: Avsedd för tyngre skjutportar och vikportar med vikt upp till 500 kg. 500-serien kan också användas för raka transportbanor. Hängrullarna har engångssmorda kullager.

  Serie 500 Upp till 1200 kg och 40m² portblad: Avsedd för tyngre skjutportar och skjutbara väggpartier med vikt upp till 1200 kg och max dörryta vid vindlaster på 40 m². Kan också användas för raka transportbanor. Hängrullarna har engångssmorda kullager.
 • Beteckning KTF-075
  Dörrtjocklek max (mm) 30
  Serie 075
  Typ Takkonsol
  Övrigt Träs om skena K-075